Menu Sluiten

Loonadministratie / arbeidsovereenkomsten

Heb jij personeel in dienst dan is JKboekhouding de perfecte partner. Van het moment van aanname tot de uitdiensttreding, wij begeleiden het gehele proces.

Wij kunnen voor bedrijven de volledige loonadministratie uithanden nemen. Makkelijk, snel en volledig digitaal. Jouw medewerkers krijgen toegang tot een online portal waar zij al hun loonstroken/jaaropgaven kunnen terugvinden en dat allemaal voor een vaste lage prijs.

Kosten:

  • € 15, – per medewerker, per maand

Daarnaast kan het opstarten van een contractcyclus best een uitdaging zijn. Juridisch zijn er een hoop zaken om rekening mee te houden als het aankomt op arbeidsovereenkomsten. Wil jij zeker weten dat jij en je medewerker goed beschermd zijn? JKboekhouding ondersteunt je graag met het leveren van templates of volledig opgemaakte overeenkomsten. En met onze Afloop-service ben je nooit meer te laat met het verlengen of opzeggen van overeenkomsten. Hiermee voorkom je ketenaansprakelijkheid en andere zware juridische gevolgen.

Ondernemingsplan

Je kunt niet wachten om te starten met je onderneming, alleen voor financiering of goedkeuring van de gemeente heb jij nog veel meer nodig dan alleen je keiharde inzet. Ineens komt de vraag naar een ondernemingsplan, alleen hoe schrijf je zoiets?

JKboekhouding heeft de juiste kennis en ervaring om voor jouw onderneming een duidelijk plan op te stellen. Voor meerdere ondernemers hebben wij deze documenten aangeleverd waardoor zij hun lening konden krijgen of de nodige vergunningen voor de start van hun onderneming.

Begin je toekomst met een compleet en persoonlijk ondernemingsplan (inclusief financieel plan).

Kosten:

  • Ondernemingsplan € 995, –